Qui som

Presentació i transparència

Què és el Tast d'espectacles familiars?

És un esdeveniment que té per objectiu ser un punt de trobada per al sector cultural, on una selecció de companyies teatrals puguin donar a conèixer els seus projectes, i establir vincles de col·laboració amb programadors d’arreu del territori. A més, el tast d’espectacles aposta per la diversitat de gèneres, presentant sempre una tria d’arts escèniques variades.

Des dels seus inicis, el Tast ha mantingut un fort lligam amb Sant Feliu de Llobregat, municipi que ha acollit les 8 primeres edicions d’aquest esdeveniment. La novena edició, a conseqüència de la crisi de salut global provocada per la Covid-19, adopta un format íntegrament digital, obrint-se a un públic més ampli.

Benvinguda

Manel Martínez, regidor de Sant Feliu de Llobregat

El regidor de cultura de Sant Feliu de Llobregat dóna la benvinguda al Tast d'Espectacles.

Organitzadors

El Tast d’Espectacles Familiars l’organitza la Fundació Xarxa, a partir d’una idea sorgida el 2012 dins l’Àrea d’Espectacles.
Precisament la Comissió Assessora d’Espectacles juntament amb el grup Xarxa Sant Feliu de Llobregat coordinen les inscripcions i tota la logística, els diferents espais i activitats.

Memòries

Amb la voluntat de complir la llei de transparència, publiquem les diferents memòries de les edicions del Tast, per observar-ne la seva evolució:

Contacte

    Close Menu