BENVINGUTS

regidor de cultura de Sant Feliu de Llobregat

Benvinguda

Manel Martínez. Regidor de Cultura  

Benvolguts, benvolgudes,

La fecunda relació entre Sant Feliu de Llobregat i la Xarxa d’Espectacles porta ja 36 anys despertant l’afició als espectacles escènics entre el públic infantil. Aquesta magnifica tasca d’obrir el teatre, la màgia o la dansa als més petits, que ja constitueix un pilar fonamental en l’educació cultural en molts municipis catalans gràcies a la programació regular de la Xarxa, s’ha vist enriquida els darrers anys amb una activitat específica adreçada als creadors  i  programadors, el Tast d’Espectacles.

Sent un dels referents indiscutibles a l’hora de programar espectacles familiars arreu de Catalunya, era un pas lògic que la Xarxa organitzés un punt de trobada on conèixer les novetats de la temporada escènica al mateix temps que professionals i artistes comparteixen reflexions i inquietuds. Per a Sant Feliu de Llobregat és un orgull haver estat la seu d’aquest Tast d’Espectacles des de la seva creació, fa ja set anys.

El Tast d’Espectacles ja s’ha consolidat com una fita imprescindible no només dins del calendari cultural de la nostra ciutat, sinó també dins del panorama del teatre familiar català. Amb una constant evolució, any rere any el Tast va creixent tan en el nombre de professionals participants com en el ressò i reconeixement d’una iniciativa sens dubte molt necessària per al sector de les arts escèniques. Només ens queda felicitar de tot cor a tota la gent que fa possible aquest Tast d’Espectacles, amb la Fundació Xarxa al capdavant, i desitjar una llarga i brillant trajectòria a aquesta iniciativa que projecta la ciutat de Sant Feliu de Llobregat arreu la geografia del país.

Close Menu