Gala de màgia presentada per Fèlix Brunet

Fascinatio – Jordi Quimera
Pota de cabra 2.0 – Enric Magoo
Mr Magic – Txema Màgic
Més que màgia – Mag Stigman

18 Nov

10:30h

Sala Ibèria

ACTIVITAT JA REALITZADA

Descripció

Fascinatio

Segur que et fa molta il·lusió gaudir d’un espectacle de màgia dinàmic, divertit, impactant… El veuràs, i a més, Jordi Quimera transformarà aquesta il·lusió en fascinació.
Entre tots crearem un microclima en el teatre, on passaran moltes coses, i no totes són previsibles…
Un espectacle pensat perquè petits i grans gaudiu, rigueu, us sorprengueu, us emocioneu i, sobretot, us fascineu.

Pota de cabra 2.0

“Pota de cabra 2.0” és un espectacle on el Gran Mag Jean Phillippe ens mostra tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant.
Amb l’ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d’il·lusionisme que va fer a l’edat de sis mesos. També s’atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs mes clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. Podrem arribar a veure com desvia l’atenció del públic d’un punt concret per poder realitzar els famosos moviments secrets.
En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions mes espectaculars.
Un espectacle per a tots públics, divertit, pedagògic i molt participatiu.

Mr. Magic

Mr.Magic es un mag que no te capa i farà tot el possible per aconseguir-la.
Rebuscarà entre els seus objectes i el públic que avui l’acompanya.
Avui voldria vestir-se amb la capa, tota una icona d’elegància i distinció en la història de la màgia. Què farà per aconseguir-la?

Més que màgia

Un espectacle de màgia, coreografies i malabars amb bon rotllo i molta diversió.
El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l’escenari per l’actriu Lola López, presenta un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest show, combinació d’il·lusionisme i ball, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.
Stigman, l’únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que la seva companya es quedi flotant en l’aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món, i entre d’altres, mostrarà sorprenents actes d’escapisme.
L’espectacle ajunta la màgia amb les coreografies, fent una proposta dinàmica, divertida i molt colorista. Tot això amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l’escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L’espectacle està dirigit a tots els públics.

Ubicació

Sala Ibèria
C/Pi i Margall, 21
Sant Feliu de Llobregat

Close Menu